Naon nu anyar

Inpo nu panganyarna tina karajinan perkasa

palayanan

Perkasa mangrupa eusi bisnis sahiji karajinan éta
Kamekaran Game

Smartphone aplikasi (iPhone / Android) jeung kaulinan sosial, nepi ka kaulinan konsol. Planning ti infrastruktur server, ngembangkeun aplikasi, mangga ninggalkeun eta konsistén, kaasup operasi acara. Ieu nawiskeun hiji kualitas stabil tina program dina kerangka mobile sorangan. Ogé kana terminal tina operator peuntas laut nawarkeun game. Mangga wartosan kami ogé localized ka unggal nagara.

Mobile & Web Solusi

Dugi tata nu - Desain - Produksi - Operasi -. Update, nawaran jasa hiji-eureun Sadaya awal tina respon ku produksi di-imah, sanajan ka server cloud bakal ngabales dina produksi sarta operasi luyu jeung tumuwuhna situs alkana. Loba situs smartphone sarta aktip HTML, ngembangkeun game SNS, konstruksi situs PC, aya catetan data konstruksi awan na operasi. Ukuran beban sarta gangguan panalungtikan sarta respons, ogé bakal ngabales mindahkeun server misalna. Mangga wartosan kami ku sadayana hartosna sakumaha pasangan Anjeun. Wéb tina aplikasi bisnis ogé boga loba pangalaman!

Service VR

VR kreasi eusi, urang bakal nyieun usulan kayaning bubuka Sistim hiburan VR.

Service aplikasi

Ti MightyCraft nu specializes di kaulinan sosial, aplikasi kasual, hiji merk anyar ku fokus kana téhnologi demo aplikasi mucunghul! Pikeun narik formulir lamun sanajan kamungkinan leutik! Salaku penggalian sahiji tempat "MightyCraft" teknis kuat dina kapercayaan, kami baris mesen pangiriman ti "studio bueuk" dina mangsa nu bakal datang!

jalan

Urang baris ngawanohkeun sababaraha karya nu urang digarap. Aplikasi téh leuwih ti 400, sistem wéb boga hiji lagu catetan kabuktian leuwih ti 50 situs.
balik Balik